MIZUNO WAVE RIDER 26WhiteWhiteBlack / pánské / men´s

3 750 

Odeslání k zákazníkovi ve lhůtě 1 – 5 pracovních dní

Katalogové číslo: 10443 Kategorie: , ,

Popis

Model WAVE RIDER výborně poslouží všem typům běžců. Ať už jste začátečník, běháte pro zdraví nebo trénujete na maraton, oceníte jeho vyladěné vlastnosti. Mezipodešev MIZUNO ENERZY je u této verze o 2 mm silnější než u předchozího modelu a nabízí tak ještě vyšší míru tlumení a přenosu energie, a pocit měkčího nášlapu a pružnějšího odrazu. Wave RIDER 26 zaručuje pro tento model již legendární charakteristický plynulý nášlap, komfort a stabilitu.

Vlastnosti

MIZUNO ENERZY, v celé délce mezipodešve, poskytuje vynikající tlumení a návrat energie. MIZUNO vlnová deska, kombinující tlumení a stabilitu, podporuje pružný odraz a pohyb chodidla a přenos celé váhy těla vpřed.

Charakteristika

Obuv věrná tradici plynulého a dynamického nášlapu charakteristického pro model WAVE RIDER. Nyní s ještě efektivnějším tlumením a pružnějším odrazem díky o 2 mm silnější mezipodešvi než u předchozí verze.

Pro koho

Pro běžce střední váhové kategorie. Univerzální běžecká bota s jedinečnými vlastnostmi jak pro začátečníky, tak zkušené běžce.

Technologie

Mizuno Wave, Mizuno Enerzy, Premium Insock, AIRmesh, SmoothRide, X14

J1GC220801

  • Vrácené boty mají jednoho společného jmenovatele. Kupující nezvolil vhodnou velikost, a to aspoň o 1 až 1,5 cm delší, než je jeho změřené chodidlo. Mezi obuví vycházkovou a běžeckou je velký rozdíl.
  • Nikdy neměřte nohu ráno, ani dopoledne. Během dne každá noha mění svůj objem. Nejvhodnější je to večer.
  • Chodidla nemusejí být stejná, měřte obě a při výběru se řiďte tím větším údajem.
  • Chodidla se celý život nepatrně zvětšují, proto se klidně může stát, že nyní budete potřebovat o něco větší běžeckou obuv, než minule. Noha těhotné ženy bývá zpravidla větší na objemu, než mimo těhotenství.
  • Platí pravidlo, že je-li vám bota těsná při zkoušení doma, při běhu to bude několikanásobně horší.

  POSTUP MĚŘENÍ:

  • Obkreslete bosé chodidlo na papír, změřte velikost od paty k nejdelšímu prstu, přičtěte 1, případně až 1,5 cm a podle této hodnoty vybírejte velikost běžecké obuvi.

PRAKTICKÉ RADY PO NÁKUPU:

  • Vždy je reálnější běhat v o něco větší botě, než v menší.
  • Mezi prsty a špičkou boty musí zůstat dostatek místa, abyste mohli volně hýbat prsty a noha měla prostor pro otékání, postačí zmíněný aspoň 1 cm.
  • Vaše nohy si musí na nové boty vždy zvyknout. Noste je chvíli napřed doma. vyzkoušejte, jak moc potřebujete utahovat tkaničky, jaké ponožky vám do nich sedí.